Paper Writing Service

 Research Paper Writing Service

De onbetwiste parel van Spanje is de archipel van zeven grote en zes kleine vulkanische eilanden in de Atlantische Oceaan, gelegen ten westen van de kust van Zuid-Marokko - de Canarische Eilanden. In het centrum van de archipel ligt het grootste eiland - Tenerife (2057 km2), dat ook het dichtstbevolkte eiland is.

De ligging 1300 km2 van het Iberisch schiereiland en 300 km van het Afrikaanse vasteland, evenals de invloed van passaatwinden en zwoele winden uit de Sahara, gecombineerd met de koude Canarische Stroom, zorgen voor een zeer gunstig mild klimaat het hele jaar door, waar in de winter de luchttemperatuur 20-26 graden is, in de zomer - 23-29, en de watertemperatuur het hele jaar door schommelt rond de 20-24 graden Celsius.




Tenerife is het "eiland van de eeuwige lente". Oceaan en bergen, een ongelooflijke verandering van klimatologische en natuurlijke zones, natuurlijke en kunstmatige stranden, met licht en zwart vulkanisch zand, schone ecologie door de afwezigheid van zware industrie die het klimaat vervuilt, laurier, dennenbossen en de beroemde drakenboom. Tradities, geschiedenis, gastronomie, Teide vulkaan, Parrot Park "Loro Park", Eagle Park "Jungle Park" en het enorme waterpark "Siam Park", het feest Zuid en het Noorden beroemd om zijn carnaval, snorkelen en duiken, vissen en boot reizen ... Alles voor uw plezier!
vizavi.jpg
Een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen voor Tenerife kiezen, is natuurlijk voor een geweldige strandvakantie. De lengte van het eiland langs de omtrek is ongeveer 220 km, waarvan ongeveer een derde stranden. De mooiste, breedste stranden van Tenerife, met uitstekende infrastructuur en warme zee, bevinden zich in het zuiden en zuidwesten van het eiland. Allereerst zijn dit de badplaatsen Las Americas, Los Cristianos en Costa Adeje. Laten we deze resorts en hun hotelbasis eens nader bekijken.

Las Americas is een van de beroemdste stranden van Tenerife, het wordt als jeugdiger, luidruchtiger en feestelijker beschouwd, net als de stad zelf. Hier zijn de meeste nachtclubs gevestigd en het leven op straat is de klok rond in volle gang .

De belangrijkste stranden in Las Americas zijn Playa del Camison, Playa de Troya, Playa de La Pinta, Las Vistas.

El Camison is een geel zandstrand dat hier vanuit de Sahara-woestijn is gebracht. Het strand is ideaal voor gezinnen. Hier kunt u verschillende water- en 
Докладніше про цей текст оригіналуЩоб дізнатися більше про переклад, введіть текст оригіналу
Надіслати відгук
Бічні панелі

Популярні дописи з цього блогу

nteressante weetjes voor kinderen over de feestdagen. De meest interessante zomervakanties

New education links

Research Paper Writing Service